in Servicii

Free Star detine spatiu acoperit si teren pentru depozitare marfuri proprii. In cazul in care exista solicitari de pastrare in depozitare o perioada limitata, a unor produse ce nu afecteaza sanatatea si siguranta persoanelor/ mediului, se pot pune la dispozitie conditii optime in acest scop. Asteptam solicitarile dvs ptr disponibilitate si oferta prompta.

in Servicii

Pentru ca timpul dvs este important pentru noi, si pentru a va oferi posibilitatea obtinerii unei nuante uniforme pe gustul dvs  in cel mai scurt timp,  FREE STAR pune la dispoziţie un serviciu de colorare, cu propriile maşini de nuanţare.

Mai mult...
in Servicii

Dorinta de a veni permanent in sprijinul clientilor si partenerilor nostrii , ne-a motivat in cunoasterea amanuntita a produselor comercializate si in integrarea acestora in sistemele de constructii, astfel in cat sa putem oferi solutii optime cu costuri minime.

More
in Servicii

Prin mărimea parcului auto, constant imbunatatit, FREE STAR ofera rapiditate in livrarea produselor dvs in toata tara, cat si sprijin in transportul marfurilor atat intern cat si international .

in Servicii

Pentru ca suntem o companie flexibila si dinamica, si pentru ca dorim sa oferim solutiile potrivite pentru problemele dvs. si mai cu seama pentru ca dorim ca planurile dvs sa devina realizabile, va oferim posibilitatea de a comanda la cerere si produse care nu fac obiectul vanzarii curente.

More
in Servicii

Utilajul detinut asigura servicii de indreptare, taiere la lungime, fasiere, acoperire cu folie PVC si rebobinare rulouri de tabla lisa.

More