in Parteneri de afaceri

Free Star, in baza domeniului de activitate, isi aloca resurse proprii si continue de dezvoltare a portofoliului de furnizori de marfa, tinand cont de necesitatea clientilor si cerintele de preturi din piata

In decursul celor peste 15 ani de activitate, Free Star a pus la dispozitia solicitantilor o gama larga de marfuri, de la produse de stoc pana la comenzi speciale, de la produse medium pana la cele premium, de la produse individuale pana la sisteme integrale. In acelasi timp, tendinta principala a fost importul acestor categorii de bunuri direct de la producatori renumiti, din tari precum Polonia, Italia, Cehia, Slovacia, Turcia, Ungaria, Rusia, Grecia etc.

Furnizori marfa 
in Parteneri de afaceri

Sustinerea externa a activitatii Free Star este adusa de furnizorii de servicii dedicati parteneriatului avut. 

Furnizori servicii
in Parteneri de afaceri

Principalii promoteri ai produselor distribuite de Free Star sunt reprezentati de catre clientii si utilizatorii acestor marfuri. Prin categoria sa, retailer, retea hipermaket, constructor si chiar consumator final, fiecare client are un aport in activitatea Free Star. Acest aport este recompensat prin conditii de vanzare si livrare favorabile, discutate si stabilite individual.

Clienti marfuri
in Parteneri de afaceri

In conditiile in care exista posibili parteneri ce necesita servicii de transport, depozitare, consultanta, mixare vopseluri si/sau prelucrare foi tabla, Free Star asigura disponibilitate si oferta prompta pentru aceste operatiuni.

Clienti servicii