Etanșanți

Silcon universal/sanitar/acrilic - Mastic bituminos - Spumă poliuretanică - Adeziv poliuretanic
Spumă poliuretanică StrongFOAM

StrongFOAM Spumă poliuretanică

Spuma poliuretanică poate fi utilizată la interior și la exterior, având o mare rezistență la temperaturi...

și capacitate de expandare și întărire rapidă. Produsul permite etanşarea, izolarea şi umplerea rosturilor mai largi, cusături şi fisuri împotriva pierderilor de căldură, frig, proiecțiilor de sunet şi umiditate; diferenţelor dintre partiţii şi tavane; cavităţi între cadrele de geamuri, cadre de uşi şi pereţi; cusături între acoperiş şi coșul de fum; în jurul ţevilor în pereţi, plafoane, acoperisuri etc; găuri şi pereţi deteriorați. Aderă la o varietate de materiale, cum ar fi metal, lemn, piatră, beton şi multe materiale sintetice, cum ar fi poliester, polistiren expandat, PVC şi spumă poliuretanică rigidă.

Produs disponibil în:

tub de 750ml

Mastic bituminous, StrongSEALANT

StrongSEALANT Mastic bituminous

Masticul bituminos este adecvat pentru sigilarea si lipirea acoperișurilor din șindrilă bituminoasă, ...

pentru etanșarea coșurilor de fum, pentru etanșarea componentelor de acoperire prin crearea unei îmbinări impermeabile. Bitumul "rece" este recomandat pentru reparații rapide de crăpături, găuri, în acoperiș sau între membranele vechi; este utilizat pentru etanșare spații între membrane și pereți de beton verticali; pentru crăpături în plăcile bituminoase; pentru sigilare crăpături, văi sau îmbinări în beton, pereți, tencuială și foi metalice (cupru, zinc, aluminiu). Nu se utilizează la lipirea poliuretanului și polistirenului.

Produs disponibil în:

tub de 260ml

Adeziv poliuretanic, StrongFixFOAM

StrongFixFOAM Adeziv poliuretanic

Datorită expansiunii reduse și aderenței ridicate, este utilizat pentru fixarea și etanșarea...

diferitelor materiale de izolare - polistiren expandat, polistiren extrudat. Produsul adera excelent pe polistiren, beton, BCA, caramidă, mortar, materiale bituminoase izolatoare, lemn, plăci aglomerate tip OSB, gips-carton și metal. Suprafețele de aderență trebuie să fie stabile, plane și curate. Înainte de aplicarea adezivului poliuretanic suprafața trebuie îmbibată cu apă. Umidificarea este importantă deoarece îmbunătățește aderența și accelerează întărirea acestui adeziv. Temperatura optimă a recipientului în timpul lucrului este 20-25°C. Spuma se aplică pe marginea plăcilor de izolație și pe suprafața lor în forma literei W. Dozarea cantității exacte contribuie la consumul redus al adezivului. Cu un singur recipient este posibil a fixa aproximativ 7-10mp de izolație.

Produs disponibil în:

tub de 750ml

Silicon universal, alb, transparent, StrongSEALANT

StrongSEALANT Silicon universal

Siliconul universal este destinat a fi întrebuințat la o gamă largă de aplicații interioare și exterioare.

Acesta este utilizat pentru umplerea rosturilor, lacunelor şi fisurilor în clădiri, cum ar fi rosturile dintre structurile de beton (rosturi de dilatare), diferenţele între perete şi rama ferestrei, fisuri în piatră, lemn, metal, etc.. De asemenea, este potrivit pentru aderarea și lipirea de sticlă, sticlă organică, materiale din geam, materiale plastice, email, aluminiu, ceramică, bazine cu apă, borcane de sticlă, vitrine, construcții din geamuri duble. Siliconul universal se poate utiliza și în domeniul automobilelor, caroserii, containere, rulote, în gospodarie și industrie. Nu este adecvat pentru acvarii.

Produs disponibil în:
tub de 260ml

Silicon sanitar StrongSEALANT

StrongSEALANTSilicon sanitar

Siliconul sanitar este destinat etanșării, umplerii și lipirii îmbinărilor/rosturilor cu mișcare dintre...

obiectele sanitare, din băi și bucătării: chiuvete, plăci ceramice, căzi de baie, instalații, cabine de duș, în spații cu umiditate persistentă. Este deasemenea utilizat ca izolant fungistatic, în utilizările industriale.

Produs disponibil în:

tub de 260ml

Silicon acrylic, StrongSEALANT

StrongSEALANT Silicon acrylic

Siliconul acrilic este utilizat pentru umplere, izolare și etanșare a materialelor de construcții, metal, ...

lemn, PVC, rame de aluminiu. Acesta sigilează fisuri, articulații și fante la tocuri de uşi şi ferestre, glafuri, elemente prefabricate, scări, plintă, foi ondulate acoperiș, coșuri de fum, țevi, conducte şi jgheaburi. Se aplică în spații uscate, îmbinări între pereți, tavane, panouri gips-carton sau pereți despărțitori, înainte de vopsire sau aplicarea de tapet, pentru a opri dezvoltarea crăpăturilor puțin vizibile. Pentru aplicarea la exterior, în zone cu umiditate persistentă, se impune protejarea de acțiunea apei min 6 ore de la aplicare. Este utilizat în special pentru sigilarea rosturilor statice, atât în interior cât şi în aer liber, unde cererea scăzuta în ceea ce priveşte alungirea este respectată.

Produs disponibil în:

tub de 260ml

Contact

Sediu central Ploiești

Str. Mărășești 456,100238 Ploiești,
Prahova - România

Tel./Fax: +40 344 101 191/192

0372 732 758

contact@free-star.ro

Punct de lucru Constanța

Șos. DN2A, Lot 25/1, C1,
Com. Mihail Kogălniceanu, jud. Constanța

0771 192 313

facturareconstanta@free-star.ro

Punct de lucru Neamț

Str. Mihai Viteazul nr. 13,
Roman, Jud. Neamț

0723 150 006

facturareroman@free-star.ro

Punct de lucru Dolj

Str. Aeroportului, nr. 1,
Com. Carcea, Jud. Dolj

0728 109 778

anca.mazilu@free-star.ro